+31 (0) 180 414 255 info@akb-ls.nl

{“dynamic”:true,”content”:”post_title”,”settings”:{“before”:”

“,”after”:”

“}}

TRACC Service Planning zorgt voor een verhoogde servicegraad, reductie van kilometers en betere inzet van medewerkers

MediReva

Efficiënt inplannen van thuiszorgverpleegsters met TRACC Planning

MediReva is een medisch speciaalzaak, die al 40 jaar zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. TRACC Planning wordt door MediReva dagelijks ingezet voor het inplannen van de bezoeken van de thuiszorgverpleegsters.

Bij het samenstellen van de planning dient o.a. rekening gehouden te worden met de verschillende expertises van de verpleegsters en wordt gerekend met normtijden per uit te voeren activiteit. Het ophalen van de benodigde medische- en verzorgingsmaterialen op de diverse depot locaties wordt hierbij per rit mee in gepland.

Vanuit de planningsafdeling kan men daarbij eenvoudig kantoorafspraken inplannen (overleg/cursus/..) voor alle of een deel van de verpleegsters.

De verpleegsters worden dagelijks vanuit TRACC Planning voorzien van een ritlijst met de geplande bezoeken, deze bezoeken worden ook direct ingeschoten in de Outlook agenda’s. Door een koppeling van TRACC Planning met TomTom Works worden de verpleegsters steeds genavigeerd naar hun ingeplande bezoekadres. De afmelding van activiteiten als aankomst en vertrek via het TomTom device wordt real-time verwerkt in TRACC Planning op basis waarvan steeds een herberekening van de volgende bezoeken plaats vindt.

Skal Biocontrole

Optimale toewijzing van periodieke en ad-hoc inspecties met TRACC Planning

Skal Biocontrole zet zich als onafhankelijk toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet.

Met behulp van TRACC Planning worden zowel de jaarlijkse inspecties als de ad-hoc inspecties optimaal toegewezen aan de beschikbare inspecteurs van Skal Biocontrole. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse algoritmische hulpmiddelen binnen TRACC Planning, zoals de Globale Planner (planautomaat), de Top10 (bv voor het inpassen van een inspectie binnen een bestaande planning) en de omgekeerde Top10 (bv voor het aanvullen van een rit met relevante inspecties). Bij de toewijzing dient o.a. rekening gehouden te worden met expertises van de inspecteur / rayons / uitsluiten van combinaties van bepaalde opdrachten.

Vanuit TRACC Planning wordt de klant per email geïnformeerd omtrent de status van de inspecties (ingepland / annulering / bevestiging), welke info ook real-time wordt gecommuniceerd met het OMS van Skal Biocontrole.

Het bedrijf

AKB Logistics Software
Service & Flexibiliteit
Het product
Privacyverklaring

Contactgegevens

AKB Logistics Software B.V.
Gieterijstraat 88
2984 AB Ridderkerk
0180 414 255

KvK: 30117938
BTW: NL802448069B01

Deze website van AKB Logistics Software is gemaakt door Marketing Genius.

Share This